Θέσεις για απόκτηση διδακτορικού διπλώματος στο τμήμα νοσηλευτικής του ΕΚΠΑ

περιεχόμενο

Το τμήμα Νοσηλευτικής, του εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ανακοίνωσε ότι προκηρύσσει θέσεις για απόκτηση διδακτορικού διπλώματος. Απαραίτητες προϋποθέσεις για να γίνει δεκτή η αίτηση εκάστου ενδιαφερομένου είναι:
α) η κατοχή Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης και β) η εγγραφή συγκατάθεση μέλους ΔΕΠ του τμήματος Νοσηλευτικής ότι αποδέχεται να αναλάβει την επίβλεψη τηδιδακτορικής διατριβής, όπως αυτή τεκμηριώνεται από την προσυπογραφή του στο ερευνητικό πρωτόκολλο του υποψηφίου.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι:
1. Αίτηση (σε έντυπο που παρέχεται από τη Γραμματεία και το οποίο συνοδεύεται από έγγραφη συγκατάθεση του προτεινόμενου ως επιβλέποντα καθηγητή)
2. Το ΜΔΕ ή ισότιμο και αντίστοιχο δίπλωμα εξωτερικού αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ.
3. Αναλυτική κατάσταση βαθμολογίας των μεταπτυχιακών σπουδών και ο τελικός βαθμός.
4. Αντίγραφο της μεταπτυχιακής διπλωματικής εργασίας για τους υποψηφίους με μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης από άλλο ΑΕΙ
5. Πτυχίο Πανεπιστημίου
6. Βιογραφικό σημείωμα (δημοσιεύσεις, συστατικές επιστολές)
7. Ερευνητικό πρωτόκολλο, το οποίο συνυπογράφει ο προτεινόμενος επιβλέπων καθηγητής
Όλα τα ανωτέρω δικαιολογητικά υποβάλλονται εις διπλούν. ταχυδρομική αποστολή δεν γίνεται δεκτή.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβλάλουν αίτηση από 29-10-2012 μέχρι 28-6-2013 κατά τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 11.00 – 14.00 στη γραμματεία του τμήματος νοσηλευτικής του πανεπιστημίου Αθηνών, Δήλου 1Α, Γουδί.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά από 10.00 μέχρι 14.00 στη γραμματεία του τμήματος στο 210-7461487

Πηγή: http://www.diorismos.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.