Τριμερή διάλογο για την ιδιωτική εκπαίδευση ξεκινά το ελληνικό Υπ.Παιδείας

περιεχόμενο

Αθήνα: Τις θέσεις των εκπροσώπων των εκπαιδευτικών που εργάζονται σε ιδιωτικά εκπαιδευτήρια για τα ζητήματα που αφορούν στην ιδιωτική εκπαίδευση παρουσίασε αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας στον υφυπουργό Παιδείας, Θεόδωρο Παπαθεοδώρου, κατά τη συνάντηση που είχαν την Τρίτη.

 width=

Ο υφυπουργός σημείωσε ότι οι θέσεις της Ομοσπονδίας αποτελούν στοιχεία του επικείμενου τριμερούς διαλόγου ανάμεσα στο υπουργείο, τους ιδιοκτήτες των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων και των εκπαιδευτικών που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε αυτά, για την πραγματοποίηση του οποίου έχει δεσμευτεί ο ίδιος στη Βουλή.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, news.in.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.