Διαγωνισμός MTV “Κερδίστε 15 υποτροφίες από το ΝΕΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ”

περιεχόμενο

Το ΝΕΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ, ο μεγαλύτερος φροντιστηριακός όμιλος στην Ελλάδα, 44 χρόνια τώρα αναβαθμίζει τους σπουδαστές του σε επιτυχημένους φοιτητές!

H αποστολή του ομίλου είναι να προσφέρει στους σπουδαστές του μια θέση στο ελληνικό πανεπιστήμιο, στη σχολή της επιλογής τους, έχοντας κάνει την καλύτερη επιλογή, σε σχέση με τις ικανότητές τους αλλά και τις προοπτικές τους στην αγορά εργασίας.

Γίνε και εσύ μέλος στο ΝΕΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ, λαμβάνοντας μέρος στον διαγωνισμού του MTV και μπορεί να είσαι εσύ, ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσουν μία από τις 15 υποτροφίες, αξίας 18.000 ευρώ.

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό πατήστε εδώ

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.