Διαγωνισμός “Καλύτερος Νέος Αγρότης”

περιεχόμενο

Η “Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών” διοργανώνει διαγωνισμό για την ανάδειξη του Έλληνα “Καλυτερου Νέου Αγρότη”. Ο νικητής θα συμμετάσχει στο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό για την ανάδειξη του “Καλύτερου Νέου Αγρότη” που θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες στις 29/1/2014.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  • Mόνιμοι κάτοικοι Ελλάδος
  • Γεννημένοι μετά τις 15 Φεβρουαρίου 1974
  • Ασφαλισμένοι στον Ο.Γ.Α.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ – ΚΡΙΤΗΡΙΑ – ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

– Καινοτομία

– Βιωσιμότητα

– “Πράσινες” πρακτικές

-Πολυδραστηριότητα

O νικητής θα αξιολογηθεί από ειδική επιτροπή που θα ανακοινωθεί σύντομα. Οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να μετέχουν σε μία ή περισσότερες κατηγορίες. Το σύνολο των πόντων που μπορεί να λάβει ένας διαγωνιζόμενος είναι 1200. Συμμετέχοντας σε μια κατηγορία, λαμβάνει έως 1200 πόντους. Για κάθε επιπλέον κατηγορία που επιλέγει, η ανώτερη βαθμολογία προσαρμόζεται, ώστε το σύνολο των πόντων να παραμένει 1200. (δηλ. 2 κατηγορίες Χ 600 πόντους/κατηγορία, κ.λπ.).

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

  • Κατάθεση αιτήσεων: Έως 8 Δεκεμβρίου 2013
  • Ανάδειξη ελληνικής συμμετοχής: 20 Δεκεμβρίου 2013

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Τα έξοδα μεταφοράς & διαμονής  καλύπτονται από την διοργάνωση.
  • Οι Νέοι Αγρότες που θα καταλάβουν την 2η και 3η θέση έχουν δικαίωμα να μετέχουν στην Ελληνική αποστολή  χωρίς έξοδα μεταφοράς & διαμονής.

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Πηγή: neoiagrotes.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.