Διαγωνισμός καλύτερου κειμένου για την καινοτομία

περιεχόμενο

Το Πανεπιστήμιο του Όσλο διοργανώνει διαγωνισμό καλύτερου κειμένου με θέμα την Καινοτομία.

innovative business ideasΤα τρία καλύτερα κείμενα θα κερδίσουν έπαθλα αξίας 4000€, 2000€ και 1000€ αντίστοιχα. Οι νικητές θα ανακοινωθούν από το Τμήμα Κοινωνικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου του Όσλο τον Οκτώβριο του 2013. Πέραν του χρηματικού επάθλου οι νικητές θα προσκληθούν το Νοέμβριο του 2013 στο Όσλο σε σχετικό σεμινάριο στο οποίο θα συζητήσουν τις εργασίες τους  (όλα τα έξοδα θα καλυφθούν). Τα κείμενα θα αξιολογηθούν από διεθνείς κριτές,  αναγνωρισμένους στον τομέα των σπουδών καινοτομίας.

Τα κείμενα θα πρέπει να κατατεθούν μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου του 2013.

 

Ο Διαγωνισμός είναι ανοικτός για μεταπτυχιακούς φοιτητές ή πρόσφατους αποφοίτους μεταπτυχιακών προγραμμάτων (από το 2009 και μετά) εγγεγραμμένους σε Πανεπιστήμια της ΕΕ ή του ΕΟΧ.

Για περισσότερες πληροφορίες πιέστε εδώ.

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.