περιεχόμενο

Το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων (ΜΑΙΧ) στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου R&D Industry, διοργανώνει το 2ο διαγωνισμό εφαρμοσμένης έρευνας και καινοτομίας, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε ερευνητές να προβάλουν τα καινοτόμα ερευνητικά αποτελέσματα και επιτεύγματα τους με στόχο την εφαρμογή τους στην αγορά.
Όλοι οι επιστημονικοί και τεχνολογικοί τομείς εμπίπτουν στον διαγωνισμό.

Ο διαγωνισμός αφορά κάθε έναν που πιστεύει ότι τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει ένα προϊόν ή υπηρεσία με καινοτόμα χαρακτηριστικά, ώριμο για εμπορική αξιοποίηση στις επιχειρήσεις ή θεσμικούς φορείς της περιφέρειας Κρήτης ή άλλων περιοχών. Η σύνδεση της έρευνας με την παραγωγή αποτελεί το κρίσιμο κριτήριο για την ανάδειξη του νικητή.

Ο νικητής θα λάβει το συμβολικό έπαθλο των 500 ευρώ.

Υποβολή προτάσεων μέχρι 31 Ιουλίου, 2013

Για εγγραφές πατήστε εδώ.

 

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.