Διαγωνισμός για το επόμενο doodle της Google με έπαθλο 30.000 δολάρια

περιεχόμενο

Ένα διαγωνισμό για το σχεδιασμό ειδικών doodle ξεκίνησε η Google με έπαθλο 30.000 δολάρια.

Πρόκειται για ένα διαγωνισμό που απευθύνεται σε μαθητές όλων των ηλικιών και σκοπό έχει να τους παροτρύνει να σχεδιάσουν το λογότυπο της Google.

Οι μαθητές θα πρέπει να σχεδιάσουν το λογότυπο το οποίο θα κριθεί από μια επιτροπή διάσημων κριτών σε συνδυασμό με την ψήφο του κοινού.

Ο νικητής θα βραβευτεί με υποτροφία 30.000 δολαρίων ενώ το σχολείο του μαθητή θα λάβει δωρεάν τεχνολογικό εξοπλισμό αξίας 50.000 δολαρίων.

Ο διαγωνισμός ονομάζεται Doodle 4 Googleκαι φέτος έχει θέμα «Η ωραιότερα μέρα που πέρασα ποτέ».

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές των ΗΠΑ καθώς κάθε μία από τις συμμετοχές που θα κερδίσει στις 50 πολιτείες των ΗΠΑ θα εκτεθεί στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Νέας Υόρκης από τις 22 Μαΐου ως τις 14 Ιουλίου.

Ο διαγωνισμός πέρυσι είχε συγκεντρώσει 114.000 συμμετοχές και είχε θέμα «Αν μπορούσα να ταξιδέψω στο χρόνο, θα πήγαινα…». Νικητής αναδείχθηκε ο επτάχρονος Dylan Hoffman από το Γουισκόνσιν.

Πηγή: e-go.gr Επιμέλεια: Σίμος Κοσμετάτος gkosmetatos@pegasus.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.