Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας Creative Business Cup

περιεχόμενο

creative-business-cupΣτο διαγωνισμό νέοι άλλα και έμπειροι επιχειρηματίες από τη Βραζιλία ως τη Μπουρκίνα Φάσο και από την Αυστραλία ως την Ισλανδία θα διαγωνιστούν πρώτα σε εθνικό επίπεδο για να αναδειχθούν οι καλύτεροι από κάθε χώρα που θα αναμετρηθούν το Νοέμβριο στον τελικό της Κοπεγχάγης για τον τίτλο του καλύτερου επιχειρηματία της δημιουργικής βιομηχανίας.

Το Creative Business Cup στην Ελλάδα φέρνουν οιIndustry Disruptors – Game Changers (ID-GC) με σκοπό την ανάδειξη του εθνικού νικητή που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον παγκόσμιο τελικό. Ακόμη, τα 10 επικρατέστερα επιχειρηματικά σχέδια που θα ξεχωρίσουν σε τοπικό επίπεδο θα έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν μπροστά σε ζωντανό κοινό και κριτές κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων των ID-GC στα πλαίσια της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας 2013 στην Αθήνα.

Τα βραβεία του παγκόσμιου τελικού περιλαμβάνουν ένα έπαθλο 50.000$, ένα ταξίδι στο Παγκόσμιο Συνέδριο Επιχειρηματικότητας (Global Entrepreneurship Congress) στη Μόσχα και ένα πρόγραμμα νεοφυών επιχειρήσεων στο SoftLayer Catalyst. Παράλληλα, οι υποψήφιοι του ελληνικού διαγωνισμού θα διεκδικήσουν έπαθλα 10.000€, την ευκαιρία να φιλοξενηθούν σε μία θερμοκοιτίδα νέων επιχειρηματιών, δωρεάν υπηρεσίες καθοδήγησης, και πολλά ακόμα επιμέρους βραβεία.

Η διαδικασία υποβολής συμμετοχών για τον διαγωνισμό έχει ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί στις 30 Σεπτεμβρίου. Τέλος, στις 8 Οκτωβρίου θα ανακοινωθούν οι νικητές που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον παγκόσμιο τελικό, καθώς και οι δέκα υποψήφιοι του εθνικού διαγωνισμού.

Περισσότερα για το Διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε εδώ.

Πηγή: epixeiro.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.