Πέμπτο διαδικτυακό σεμινάριο στο χώρο του μπάσκετ

περιεχόμενο

«Η παρουσίαση, ανάλυση και προπόνηση της άμυνας ζώνης 1-1-3»

To Scienceweb.gr διοργανώνει το 5ο διαδικτυακό σεμινάριο στο χώρο του basket, με θέμα «Η παρουσίαση, ανάλυση και προπόνηση της άμυνας ζώνης 1-1-3», στις 31 Οκτωβρίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 8μμ-10:00μμ. Ομιλητής μας θα είναι ο κ. Γιώργος Κετσελίδης (Coach, MIA ACADEMY TBILISI basketball team). Συντονίζει ο κ. Θανάσης Χατζηνικολάου (Ph.D., Λέκτορας Προπονητικής – Τ.Ε.Φ.Α.Α. Πανεπιστημίου ΔΠΘ στην Κομοτηνή).

Μπορείτε εύκολα να μπείτε και να ενημερωθείτε από το site μας www.scienceweb.gr για το 5ο σεμινάριο και να κάνετε την εγγραφή σας. Δείτε το βίντεο εδώ και το έντυπο υλικό εδώ.

Για περισσότερη ενημέρωση γύρω από τις δραστηριότητες του site www.scienceweb.gr δείτε το νέο μας video ΕΔΩ!!

To Scienceweb.gr, έχει επιστημονική και επαγγελματική κατεύθυνση γύρω από την άσκηση και τη διατροφή παρέχοντας υπηρεσίες, όπως διαδικτυακά σεμινάρια webinars, παρουσίαση των τεχνολογικών εφαρμογών του επαγγέλματός σας, παρουσίαση εξειδικευμένων βιβλίων και προϊόντων, ειδησεογραφία, άρθρα γνώσης, καθώς και πρόσβαση σε χρήσιμες ιστοσελίδες.

Εξειδικευμένη επιστημονική επιτροπή τροφοδοτεί με συνεχή έγκυρη, αξιόπιστη και απόλυτα κατανοητή πληροφόρηση τα μέλη και τους συνδρομητές του Scienceweb.gr.

Κύριος στόχος του www.scienceweb.gr είναι να δώσει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες να αποκτήσουν και να εφαρμόσουν τη γνώση τους στην καθημερινή επαγγελματική τους πρακτική.

Το scienceweb.gr σας δίνει τη δυνατότητα να απαντήσετε σε διάφορα θέματα που σας απασχολούν γύρω από κλινική, αθλητική διατροφή, συμπληρώματα αθλητών, άσκηση, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, fitness και άλλα.

Πηγή: sport-fm.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.