Επαγγελματικά τεχνικά σεμινάρια

περιεχόμενο

Μία εταιρεία που έκανε σημαντικές κινήσεις τις τελευταίες δεκαετίες για την προώθηση των αντλιών θερμότητας στην χώρα μας, είναι η Δέλτα Τεχνική. Και με δραστηριότητες που διευρύνουν ολοένα και περισσότερο τον τομέα του «πράσινου» κλιματισμού, δεν θα έπρεπε να μας εκπλήσσει το γεγονός ότι φέρνει νέα καινοτομία στην ελληνική αγορά με τις αντλίες θερμότητας Climaveneta.

Ως αποκλειστικός εισαγωγέας των μηχανημάτων αυτών, η Δέλτα Τεχνική επιθυμεί να παρέχει πλήρη κάλυψη των πελατών της, γι’αυτό και διοργανώνει δωρεάν τεχνικά σεμινάρια που απευθύνονται σε επαγγελματίες Μηχανικούς, Αρχιτέκτονες και Ενεργειακούς Επιθεωρητές.

Τα σεμινάρια αυτά θα πραγματοποιηθούν από καταξιωμένη ομάδα μηχανικών της εταιρείας στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στο Μοσχάτο. Η πολυετής εμπειρία της σε τεχνολογίες και εφαρμογές θέρμανσης την καθιστούν ειδικό στην παρουσίαση των νέων αντλιών, που θα δώσει στους επαγγελματίες την απαραίτητη γνώση της πιο σύγχρονης τεχνολογίας στον τομέα αυτόν, με σκοπό να αυξήσουν το κύρος και την ανταγωνιστικότητά τους σε επαγγελματικές προτάσεις για κτιριακές εγκαταστάσεις.

Η αίτηση συμμετοχής για οποιαδήποτε ημερομηνία διεξαγωγής των σεμιναρίων μπορεί να αποσταλεί ηλεκτρονικά μέσω των ιστοσελίδων της εταιρείας, η οποία με την σειρά της θα ειδοποιήσει σύντομα τους ενδιαφερόμενους για την επιβεβαίωση της συμμετοχής τους.

Πηγή: www.buildinggreen.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.