Δ. Αθηναίων: «Ηγεσία και Συνεργασία» στο «Global Thinkers Forum»

περιεχόμενο

Υπό την αιγίδα του δήμου  Αθήναίων, και την υποστήριξη της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών (ΕΑΤΑ) το Global Thinkers Forum (GTF) 2013 και τα GTF 2013 Awards for Excellence διοργανώνονται στην Αθήνα με κεντρικό θέμα «Ηγεσία & Συνεργασία» με τη συνεργασία των Ηνωμένων Εθνών και της Συμμαχίας των Πολιτισμών (UN Alliance of Civilizations).

Η έναρξη των εργασιών του Φόρουμ θα γίνει την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου στις 9 π.μ. στο Μουσείο Μπενάκη της Οδού Πειραιώς και το ίδιο βράδυ θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Βράβευσης GTF 2013 Awards For Excellence με την παρουσία του Υπάτου Εκπροσώπου της Συμμαχίας των Πολιτισμών Nassir Abdulaziz Al-Nasser και παρουσία υψηλών προσκεκλημένων και προσωπικοτήτων από την Ελλάδα και περισσότερες από 18 χώρες. Στο Φόρουμ θα συζητηθούν θέματα Ηγεσίας, Συνεργασίας, Διαπολιτισμικής Συνεννόησης σε έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία, καθώς επίσης η επιχειρηματικότητα και το μέλλον των Ελληνικών Επιχειρήσεων.

«Η διοργάνωση στην Αθήνα μιας διεθνούς συνάντησης προσωπικοτήτων του πνευματικού, ακαδημαϊκού, επιχειρηματικού και επενδυτικού κόσμου αποτελεί για την πόλη τιμή και σημαντική ευκαιρία. Ο ανοικτός και παραγωγικός διάλογος υπήρξε και παραμένει ο ακρογωνιαίος λίθος κάθε δημοκρατικής κοινωνίας, που για να προχωρά στο δρόμο της ανάπτυξης οφείλει να στοχεύει σε γόνιμες συνεργασίες και διευρυμένη σχέση με την Κοινωνία των Πολιτών», δήλωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

Η Πρόεδρος του GTF Ελισάβετ Φιλιππούλη, δηλώνει: ‘Σε μια τόσο κρίσιμη εποχή για την Ελλάδα το Φόρουμ φέρνει στη χώρα ενα διεθνές δίκτυο ηγετών, επιχειρηματιών, επενδυτών με στόχο τη θετική προβολή της Ελλάδας σε διεθνές επίπεδο αλλά και τη δημιουργία ευκαιριών για διεθνείς επιχειρηματικές συνεργασίες και επενδύσεις προς την Ελλάδα’.

Το Φόρουμ θα κορυφωθεί με τα Βραβεία Αριστείας Global Thinkers Forum 2013 που θα απονεμηθούν σε προσωπικότητες και επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο στις 3 Δεκεμβρίου το βράδυ.

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.