περιεχόμενο

Το Skywalker.gr, το πρώτο jobsite στην Ελλάδα, διοργανώνει το Athens #JobFestival 2015 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου .

Δύο μέρες αφιερωμένες στην εργασία, στην εκπαίδευση, στην επιχειρηματικότητα και στον εθελοντισμό με workshops, πάνελ και σεμινάρια επιχειρηματικότητας. Η είσοδος είναι δωρεάν για τους επισκέπτες.

Αναλυτικότερα, η θεματολογία του Athens #JobFestival 2015 περιλαμβάνει workshop για ένα σωστό βιογραφικό και μία αποτελεσματική συνέντευξη, πάνελ όπου θα συζητηθούν θέματα όπως «Bullying στον εργασιακό χώρο: Παιχνίδια εξουσίας» και «Τα εργασιακά δικαιώματα στην Ελλάδα» . Τέλος, θα παρευρεθούν εκπρόσωποι από start up εταιρίες, με σκοπό να μοιραστούν πληροφορίες με άτομα που θέλουν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση. Για το αναλυτικό πρόγραμμα μπορείτε να επισκεφθείτε το www.jobfestival.gr .

Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να έρθουν σε επαφή με εκπροσώπους εταιριών, να περάσουν από συνεντεύξεις, να πάρουν μέρος σε διαγωνισμούς και να κερδίσουν πλούσια δώρα. Το event θα κλείσει με τον Γιώργο Χατζηπαύλου, έναν από τους πιο γνωστούς stand up comedian, την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015, ώρα 18:00.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Γεωργία Κωνσταντίνου

Διευθύντρια Προγραμμάτων Skywalker.gr

210 973 0280

πηγή: neolaia.gr

 

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.