Α.Π.Θ: Ανταποδοτικές υποτροφίες για προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς

περιεχόμενο

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης χορηγεί ανταποδοτικές υποτροφίες σε προπτυχιακούς/ές και μεταπτυχιακούς/ές φοιτητές/τριες των Σχολών και των Τμημάτων του. Οι υπότροφοι συμμετέχουν σε εκπαιδευτικές και ερευνητικές δραστηριότητες, με φυσική παρουσία σε χώρους εκπαίδευσης καλύπτοντας ειδικές ανάγκες της Σχολής/του Τμήματος που φοιτούν, με φυσική παρουσία σε μονάδες εκπαίδευσης & έρευνας όπως εργαστήρια, κλινικές και βιβλιοθήκες (όχι προσώπων), με αντιμισθία το ποσό των 8 ευρώ ανά ώρα (περιλαμβάνεται και ο φόρος που θα παρακρατηθεί), και με ώρες παρουσίας 15 (δέκα πέντε) μηνιαίως για τους προπτυχιακούς φοιτητές και 30 (τριάντα) μηνιαίως για τους μεταπτυχιακούς φοιτητές και συνολικά για έξι μήνες (Φεβρουάριο, Μάρτιο, Απρίλιο, Μάιο, Οκτώβριο & Νοέμβριο 2014.

Ο αριθμός των υποτρόφων (προπτυχιακών και μεταπτυχιακών) ανά Σχολή/Τμήμα είναι συγκεκριμένος και ορίζεται από την Επιτροπή Σπουδών. Επισημαίνεται ότι για τα Τμήματα που δεν λειτουργούν Π.Μ.Σ. οι θέσεις των υποτρόφων (μεταπτυχιακών) θα διατεθούν σε Υποψήφιους Διδάκτορες με προϋποθέσεις επιλογής που θα ορίσουν τα Τμήματα. Η τελική επιλογή των υποτρόφων γίνεται από την Επιτροπή Σπουδών μετά από εισήγηση των αρμοδίων οργάνων των Σχολών και των Τμημάτων (Γ.Σ.).

Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλλουν στη Γραμματεία του Τμήματος το αργότερο μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2014, τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ ή να επικοινωνήστε με το Τμήμα Σπουδών (τηλέφωνα  2310 996771, 995142, 994168).

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.