Κύπρος: Αποκτήστε ΜΒΑ από το CIM και το InBusinessNews.com

περιεχόμενο

To Cyprus Institute of Marketing και το ΙnBusinessNews.com προσφέρουν την ευκαιρία σε ένα στέλεχος κυπριακής επιχείρησης να αποκτήσει το δικό του ΜBA με πλήρη υποτροφία. Aιτήσεις μπορούν να αποστείλουν κάτοχοι πτυχίου με εργασιακή πείρα, τουλάχιστον, τριών χρόνων και καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Το πρόγραμμα MBA είναι μονοετούς (full time) ή διετούς (part time) διάρκειας, διδάσκεται στην αγγλική, τα μαθήματα είναι βραδινά και διεξάγονται στη Λευκωσία. Η κανονική του αξία ανέρχεται σε 6.800 ευρώ, ενώ λαμβάνει κρατική χορηγία μέχρι 3.417 ευρώ. Είναι αναγνωρισμένο από το ΣΕΚΑΠ/ΚΥΣΑΤΣ και έχει καταλάβει τη 22η θέση σε παγκόσμια κλίμακα το 2012 (Rising stars 2012, www.findyourMBA.com).

Για πληροφορίες www.inbusinessnews.com  ή www.cima.ac.cy. Οι αιτητές που πληρούν τους όρους του προγράμματος, θα καλούνται σε προσωπική συνέντευξη και μπορούν να αιτηθούν μεταξύ 1/7 και 31/7.

Πηγή: sigmalive.com

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.