Απεργία έως τις 21/9 προτείνει η Ομοσπ. πανεπιστημιακών

περιεχόμενο

Συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεών της έως τις 21 Σεπτεμβρίου αποφάσισε να προτείνει στους Συλλόγους της η Ομοσπονδία των πανεπιστημιακών (ΠΟΣΔΕΠ), μεσούσης της εξεταστικής περιόδου για χιλιάδες φοιτητές.

Αυτό που προκύπτει πρακτικά για τους φοιτητές από τη σημερινή συνεδρίαση της ΠΟΣΔΕΠ είναι ότι πρέπει να επικοινωνούν με τις γραμματείες των σχολών, για να ενημερώνονται αν γίνεται η εξεταστική τους, καθώς κάποιοι καθηγητές απεργούν και κάποιοι άλλοι όχι.

Οι διοικητικές υπηρεσίες λειτουργούν κανονικά, οπότε οι γραμματείες είναι σε θέση να ενημερώνουν τους φοιτητές.

Από την πλευρά τους, οι καθηγητές των ΤΕΙ έχουν ήδη ανακοινώσει αποχή από τα εκπαιδευτικά τους καθήκοντα για όλη την εβδομάδα, ενώ αναμένεται να συντονισθούν και με τους πανεπιστημιακούς για την ερχόμενη εβδομάδα.

 Πηγή: protothema.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.