Αντιμετώπιση Πρακτικών Θεμάτων για ένα Startup

περιεχόμενο

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το egg – enter∙grow∙go της EUROBANK διοργανώνουν την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013, την εκδήλωση “Αντιμετώπιση Πρακτικών Θεμάτων για ένα Startup” για την ενημέρωση και εκπαίδευση νέων επιχειρηματιών στην έναρξη και λειτουργία νέας επιχείρησης. Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ειδικοί σε θέματα δημιουργίας και ανάπτυξης μικρών επιχειρήσεων καθώς και σε νομικά θέματα ψηφιακών lean επιχειρήσεων.

 Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο του 6ου Διαγωνισμού Ψηφιακής Καινοτομίας και Νέας Επιχειρηματικότητας στο Ηλεκτρονικό Επιχειρείν. Στην εκδήλωση θα δοθούν τα βραβεία στις ομάδες που διακρίθηκαν και θα υπάρχει πεντάλεπτη παρουσίαση από τους διακριθέντες.

Εδώ μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

 Για τη συμμετοχή στην εκδήλωση απαιτείται εγγραφή (έως 25/11/2013) που μπορείτε να πραγματοποιήσετε στο site του διαγωνισμού www.ennovation.eu

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.