Άνοιξαν οι εγγραφές για το πρώτο συνέδριο για developers της Samsung

περιεχόμενο

Ένα μήνα μετά την ανακοίνωση της Samsung ότι πρόκειται να προχωρήσει στην υλοποίηση ενός μεγάλου event για το κοινό των developers στις ΗΠΑ, άνοιξε πλέον και η δυνατότητα εγγραφής όσων ενδιαφέρονται να το παρακολουθήσουν.

Ειδικότερα, το event θα πραγματοποιηθεί στο Σαν Φρανσίσκο το τριήμερο 27-29 Οκτωβρίου, με το κόστος του εισιτηρίου να ανέρχεται στα 299 δολάρια. Τι θα κερδίσουν όσοι βρεθούν στο Samsung Developers Conference; Πρόσβαση σε ομιλίες από σημαντικές προσωπικότητες, συμμετοχή σε workshops της εταιρείας, επίδειξη νέων εργαλείων για τη δημιουργία εφαρμογών στο περιβάλλον των συσκευών της Samsung και πολλά άλλα.

Η δυνατότητα online εγγραφής στο συνέδριο γίνεται από εδώ.

Πηγή: deasy.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.