περιεχόμενο

Η EESTEC διοργανώνει έναν Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό ανάπτυξης εφαρμογών για συσκευές με Android! Ο διαγωνισμός είναι χωρισμένος σε δύο φάσεις:

1.     Περιγραφή Ιδέας (Χωρίς να χρειαστεί να γράψετε ούτε γραμμή κώδικα!)

2.     Ανάπτυξη ενός πρωτοτύπου – beta έκδοσης

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει περίπου 3 μήνες, οπότε θα έχετε το αρκετό χρόνο να εξοικειωθείτε με την ανάπτυξη εφαρμογών για Android!

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό μπορείτε να δείτε εδώ!

Σημαντικές Ημερομηνίες:

·      15 Δεκεμβρίου (Πήρε Παράταση!) – Λήξης υποβολής ιδεών

·      29 Φεβρουαρίου – Λήξη υποβολής πρωτοτύπων

Αναφέρεται ότι:

1. Είναι ήδη στο πρόγραμμα η διοργάνωση ενός Workshop ανάπτυξης εφαρμογών για Android από καταξιωμένους προγραμματιστές του χώρου. (Δεσεμυόμαστε για την πραγματοποίησή του μέχρι τις διακοπές των Χριστουγέννων  ωστόσο η ακριβής ημερομηνία είναι έκπληξη, θα ακολουθήσει καινούρια ενημέρωση)

2. Έχουμε ανοίξει ένα thread στο διεθνές site της EESTEC και έχουμε δημιουργήσει μία λίστα, μέσα από τα οποία μπορείτε είτε να δημιουργήσετε την ομάδα σας, είτε να λύσετε τις απορίες σας.

3. Λόγω του ότι, ως Τοπική Επιτροπή Αθήνας, θέλουμε να ενθαρρύνουμε τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, είμαστε στη διάθεσή σας για τυχόν απορίες και βοήθεια, τόσο σε διαδικαστικό επίπεδο, όσο και προγραμματιστικό. (απορίες μπορείτε να στέλνετε εδώ)

 4. Λάβετε μέρος χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα κι εμείς θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε να σας βοηθήσουμε!

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.