Σεμινάρια για τον αγροτουρισμό από το Ελληνοβρετανικό

περιεχόμενο

Ο δεύτερος κύκλος σεμιναρίων (1 με 15 Δεκεμβρίου) περιλαμβάνει τρεις θεματικές ενότητες: -αγροτουρισμός – γενικές έννοιες, -ίδρυση, λειτουργία και οικονομική διαχείριση μίας αγροτουριστικής επιχείρησης, -προβολή (μάρκετινγκ) αγροτουριστικών επιχειρήσεων.

Σκοπός των σεμιναρίων είναι να παρουσιαστούν οι βασικές μορφές και τα χαρακτηριστικά των ήπιων -εναλλακτικών μορφών τουρισμού, να αποσαφηνισθούν οι έννοιες και να ορισθεί ο αγροτουρισμός και ο τουρισμός υπαίθρου, να αναλυθεί το παρεχόμενο «αγροτουριστικό πακέτο υπηρεσιών» και τέλος, να παρουσιαστούν – αναλυθούν οι ενέργειες προβολής που θα πρέπει να ακολουθήσει ένας επιχειρηματίας που έχει επενδύσει ή σκοπεύει να επενδύσει σε κάποια αγροτουριστική δραστηριότητα. Τα σεμινάρια απευθύνονται σε αγρότες που ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τις επιχειρηματικές δραστηριότητες τους στον τομέα της «πολυλειτουργικής γεωργίας», προσφέροντας αγροτουριστικές υπηρεσίες, αλλά και σε όλους όσοι ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά σε θέματα αγροτουριστικών επιχειρήσεων.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στο Ελληνοβρετανικό Κολλέγιο (δίπλα στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο).

Το κόστος συμμετοχής για κάθε ενότητα ανέρχεται στα 30 ευρώ ενώ για όποιον παρακολουθήσει και τις τρεις ενότητες το συνολικό κόστος ανέρχεται στα 70 ευρώ.

Για αιτήσεις συμμετοχής: http://www.ellinovretaniko.gr/el/static/seminaria-agrotourismos.aspx.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν την αίτηση στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας: Ελληνοβρετανικό Κολλέγιο, Ρεθύμνου 2, 10682 Αθήνα, τηλ: 210/8217710, fax: 210/8215025, www.ellinovretaniko.gr/ sag@bhc.gr.

Πηγή: agronews.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.