80.000 ευρώ επένδυση στη Singularity Lab

περιεχόμενο

Στην όγδοη κατά σειρά επένδυσή του προχώρησε το Jeremie Openfund II, «τοποθετώντας» 80.000 ευρώ στην ελληνική εταιρεία Singularity Lab.

Η φιλόδοξη νέα εταιρεία προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα της ασφάλειας και διαχείρισης στα 65 εκατομμύρια websites που στηρίζονται από το δημοφιλές WordPress. Καθώς τα sites αυτά εμφανίζουν προβλήματα ασφαλείας, βγαίνουν νέες διορθωτικές εκδόσεις. Η διαδικασία αναβάθμισης όμως απαιτεί χειροκίνητες ρυθμίσεις και συχνά εμφανίζει προβλήματα.

Ο Εrmis, το εργαλείο της Singularity Lab, αναλαμβάνει όχι μόνο να εφαρμόζει όλες τις τελευταίες διορθώσεις ασφαλείας αλλά και να εποπτεύει τη σελίδα και το server για τυχόν προβλήματα. Από τη στιγμή που θα εγκατασταθεί, ο χρήστης μπορεί να ξεχάσει ότι το χρησιμοποιεί και να απολαμβάνει αυτόματα την τελευταία έκδοση του WordPress.

Στο roadmap της εταιρείας είναι επίσης χαρακτηριστικά όπως:

–    Μια μηχανή του χρόνου η οποία, σε περίπτωση που μολυνθεί ένα site από κάποιο worm, επιτρέπει στο χρήστη να επαναφέρει όλο το site σε μια προηγούμενη ημερομηνία που ήταν καθαρό και στη συνέχεια εφαρμόζει αυτόματα όλες τις νέες διορθώσεις ασφαλείας.

–    Υποστήριξη για άλλα πολύ δημοφιλή συστήματα sites όπως Joomla, Drupal, Magento κ.α. ανεβάζοντας τους υποψήφιους πελάτες σε περισσότερους από 100 εκατομμύρια.

Πηγή: deasy.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.