6.900 μαθητές και μαθήτριες θα εισαχθούν στις ΕΠΑ.Σ Μαθητείας του ΟΑΕΔ

περιεχόμενο

Ο Διοικητής του οργανισμού απασχόλησης εργατικού δυναμικού ανακοίνωσε την εισαγωγή 6.900 μαθητών και μαθητριών στις Επαγγελματικές Σχολές Μαθητείας του ΟΑΕΔ για το σχολικό έτος 2013-2014.

Οι απόφοιτοι των ΕΠΑ.Σ Μαθητείας έχουν την δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στην Αγορά Εργασίας με την απόκτηση Πτυχίου Επιπέδου ΙΙΙ, εγγραφής στην Β’ Τάξη Επαγγελματικού Λυκείου ή εγγραφής στο Γ’ εξάμηνο των ΙΕΚ αντίστοιχης ειδικότητας.

Δικαίωμα εγγραφής στην Α’ Τάξη έχουν οι νέοι και οι νέες που κατέχουν ενδεικτικό τουλάχιστον Α’ Τάξης Λυκείου Γενικού ή Επαγγελματικού, ή Α’ Τάξης ΤΕΕ, ή Α’ Τάξης Εσπερινών Γενικών Λυκείων ή ΤΕΛ ή Ενιαίων Λυκείων ή είναι κάτοχοι Πτυχίου ΤΕΕ, ή ΕΠΑΛ ή ΕΠΑ.Σ για την απόκτηση άλλης ειδικότητας και έχουν γεννηθεί τα έτη 1990 έως 1997.

Οι υποψήφιοι – ες θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση με την προτίμηση τους στη ΕΠΑ.Σ Μαθητείας από 17/06/2013 έως 30/08/2013.

Η επιλογή των υποψηφίων γίνεται με βάση τον βαθμό Τίτλου Σπουδών και με κοινωνικά-οικονομικά κριτήρια.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγκύκλιο πατήστε εδώ!

Σχετικά με το ενημερωτικό σημείωμα για τον υποψήφιο μαθητή πατήστε εδώ!

Για την συμπλήρωση της αίτησης του υποψηφίου κάντε κλικ εδώ!

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.