περιεχόμενο

To ka-business.gr διοργανώνει το 5ο πολυσυνέδριο «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» 2 Νοεμβρίου 2013

Με σύνθημα η επόμενη ημέρα είναι εδώ και μας ανήκει αλλά και αναδεικνύοντας τις προκλήσεις και τις δυνατότητες επιχειρηματικής ανάπτυξης, η ομάδα του ka-business.gr διοργανώνει το 5ο πολυσυνέδριο «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ»  “NEXT GENERATION – ΑΓΡΟΤΙΚΑ – ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ – ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ”  υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης και με υποστηρικτές την Τράπεζα Πειραιώς, τον ΣΒΒΕ, τον ΣΕΒΕ και τον ΣΕΠΒΕ.

polusunedrio Το 5ο πολυσυνέδριο «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013 στο ξενοδοχείο Porto Palace στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης από τις 9:00 έως 22:00  και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η διοργάνωση στοχεύει στο να αναδείξει την επόμενη ημέρα σε θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης και  Τουρισμού, να προβάλει διαδικτυακά εργαλεία που βοηθούν στην εξωστρέφεια των επιχειρήσεων -καθώς εκεί είναι το στοίχημα της ανάπτυξης-  αλλά και να αναδείξει τη δύναμη του ανθρώπινου δυναμικού ως πηγή ανάπτυξης μέσα από εισηγήσεις καθηγητών ελληνικών πανεπιστημίων. Τέλος επιχειρηματίες – φοιτητές θα παρουσιάσουν την καινοτομία τους για την οποία έχουν βραβευτεί.

 32 ομιλητές από τον επιχειρηματικό, ακαδημαϊκό, πολιτικό χώρο αλλά και της τοπικής αυτοδιοίκησης θα αναδείξουν τις προκλήσεις και τις δυνατότητες της επιχειρηματικής ανάπτυξης, μέσα από τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

  • ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ – ΠΩΣ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ: ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ – ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
  • ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ: ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ
  • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΩΝ
  • ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ www.ka-business.gr για την ΚΑ_ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ – ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ – ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ
  • ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΔΕΞΙΩΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ “THE MODE” (Το συγκρότημα που κατάφερε να καινοτομήσει συνδυάζοντας τη μουσική «με τη μόδα και την τεχνολογία»)

Πληροφορίες

02/11/2013 Porto Palace – 09:00 έως 22:00 – ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ –

Στους Φοιτητές θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης

Οι εργασίες του 5ου πολυσυνεδρίου θα μεταδοθούν ζωντανά με live streaming στο web tv του ka-business.gr

 

 

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.