2 υποτροφίες σε φοιτητές στο Ν. Κερκύρας

περιεχόμενο

Ο Ροταριανός Όμιλος Κέρκυρας από το 1962, χρονιά που ιδρύθηκε, είναι σταθερά δίπλα στους Κερκυραίους με έργα και παρεμβάσεις και προσπαθεί να κάνει την ζωή όλων μας καλύτερη. Τα τελευταία χρόνια έχει καθιερώσει να προσφέρει υποτροφίες σε παιδιά συμπολιτών μας που δυσκολεύονται να αντιμετωπίσουν τα έξοδα σπουδών σε σχολές εκτός του νησιού μας. Έτσι κάθε χρόνο τέσσερα παιδιά συμπολιτών μας συνεχίζουν την φοίτηση τους με την βοήθεια του Ροταριανού Ομίλου Κέρκυρας. Φέτος δύο από αυτά ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους.

Ο Ροταριανός Όμιλος Κέρκυρας, συνεχίζοντας την προσφορά του, γνωστοποιεί στους ενδιαφερομένους ότι για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014 προτίθεται να προκηρύξει δύο (2) υποτροφίες σε φοιτητές – φοιτήτριες των οποίων η μόνιμη κατοικία βρίσκεται στο Ν. Κερκύρας και που σπουδάζουν ήδη ή θα σπουδάσουν σε προπτυχιακό επίπεδο σε αναγνωρισμένα από την Ελληνική πολιτεία Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της ημεδαπής. 

Οι υποτροφίες χορηγούνται μόνο για σπουδές πλήρους παρακολούθησης και έχουν ετήσια διάρκεια με δυνατότητα ανανέωσης σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον κανονισμό υποτροφιών του Ροταριανού Ομίλου Κερκύρας.

Το ύψος κάθε υποτροφίας ορίζεται για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014 στο ποσόν των 3,600,00 € και θα χορηγείται σε 9 ισόποσες μηνιαίες δόσεις των 400,00 €. Οι γενικές προϋποθέσεις – όροι χορήγησης των υποτροφιών θα ανακοινωθούν από τα ΜΜΕ και από το διαδικτυακό τόπο του Ροταριανού Ομίλου Κέρκυρας  αμέσως μετά την ανακοίνωση των βάσεων από το Υπουργείο Παιδείας .

Όλη την σχετική προκύρηξη καθώς και την φόρμα αίτησεως χορήγησης υποτροφίας , μπορείτε να κατεβάσετε σε μορφή pdf από  εδώ.

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.