2 Υποτροφίες από το Εργαζάκειο Ίδρυμα

περιεχόμενο

Το Εργαζάκειο Ίδρυμα, στο Ηράκλειο Κρήτης, το οποίο έχει ως σκοπό τη χορήγηση υποτροφιών σε οικονομικά αδύνατους αριστούχους αποφοίτους Λυκείου, για τη συνέχιση των σπουδών τους σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, προκηρύσσει 2 νέες υποτροφίες για υποψηφίους, οι οποίοι πρέπει να κατάγονται από την τέως Επαρχία Πεδιάδος Ν. Ηρακλείου, την τέως επαρχία Λασιθίου Ν. Λασιθίου και την πόλη του Ηρακλείου.

Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 16 Νοεμβρίου 2013 στα γραφεία του Ιδρύματος (Λ. Δικαιοσύνης 57), εργάσιμες ημέρες από 11:00 έως 13:00. Περισσότερες πληροφορίες για τις αιτήσεις και τα δικαιολογητικά  μπορείτε να βρείτε εδώ.

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.