Στις 23 Σεπτεμβρίου 2014 η 2η Εκθεση Απασχολησιμότητας

περιεχόμενο

Τo Mediterranean College, πιστό στο ραντεβού του με τους νέους και την αγορά εργασίας, ανακοινώνει με χαρά τη διοργάνωση της 2ης Έκθεση Απασχολησιμότητας – “MC Employability Fair”, στις 23 Σεπτεμβρίου 2014 στην «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων, με στόχο για δεύτερη συνεχή χρονιά την ενίσχυση της επαγγελματικής αποκατάστασης και απασχολησιμότητας των νέων της χώρας μας.

Με γνώμονα την περσινή επιτυχία της διοργάνωσης, θα πραγματοποιηθούν και φέτος Ημέρες Καριέρας με τη συμμετοχή κορυφαίων εταιρειών που θα προσφέρουν θέσεις εργασίας και πρακτικής άσκησης, παράλληλα ανοικτά σεμινάρια και workshops, καθώς και συμβουλευτική καριέρας.
Η διοργάνωση θα είναι ανοιχτή στο κοινό (είσοδος δωρεάν) και αναμένεται να προσελκύσει πάλι χιλιάδες επισκέπτες.

Πρόκειται για ένα θεσμό που στοχεύει όχι μόνο στο να φέρει σε επαφή τους νέους με δυνητικούς εργοδότες – επιχειρήσεις, αλλά επιπρόσθετα να τους προσφέρει εντελώς δωρεάν την εκπαίδευση και συμβουλευτική που απαιτείται, ώστε να γίνουν πιο «Απασχολήσιμοι», δηλαδή να αποκτήσουν επαγγελματικές δεξιότητες και να προσανατολιστούν επαγγελματικά πριν ακόμη προσεγγίσουν ένα δυνητικό εργοδότη.

Η διοργάνωση εντάσσεται στις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Mediterranean College και αναμένεται να ωφελήσει σημαντικά Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές, Ανέργους και Εργαζόμενους που επιθυμούν να αλλάξουν επαγγελματικό προσανατολισμό.
Είσοδος ελεύθερη
Ώρες λειτουργίας 11:00 – 20:00

«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, 210 3453548, press@athens-technopolis.gr, www.technopolis-athens.com
Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.