περιεχόμενο

Η Δομή Απασχόλησης & ΣΤΑδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, στο πλαίσιο της αξιοποίησης, ανάπτυξης και μετατροπής της επιστημονικής γνώσης σε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, προκηρύσσει την έναρξη του πρώτου της διαγωνισμού με θέμα “Καινοτόμες Ιδέες και Σχέδια για την Αειφορία στην Πόλη της Αθήνας”. Η υλοποίηση του διαγωνισμού αποτελεί δράση του φυσικού αντικειμένου της Πράξης «ΔΟΜΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ (ΔΑΣΤΑ) ΕΜΠ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ (Ε.Π.Δ.Β.Μ.)», ΕΣΠΑ 2007-2013, που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι φοιτητές του ΕΜΠ (προπτυχιακοί – μεταπτυχιακοί – ΥΔ) καθώς και οι διπλωματούχοι του ΕΜΠ της τελευταίας 5ετίας. Κάθε πρόταση είναι ατομική ή ομαδική (μέγιστο 4 φοιτητές)
Τρόπος συμμετοχής: Συμπλήρωση του εντύπου συμμετοχής του ενδιαφερομένου όπου περιγραφεται η καινοτόμος ιδέα στην πρότυπη φόρμα και στη συνέχεια συμπλήρωση online αίτησης, επισύναψη του εντύπου συμμετοχής και αποστολή της αίτησης.
Η προθεσμία υποβολή της Ιδέας είναι μέχρι τις 15/9/2013, 23:59

Βραβεία
1ος-Βεβαίωση Επιτυχίας ΕΜΠ + €1000
2ος-Βεβαίωση Επιτυχίας ΕΜΠ + €500
3ος-Βεβαίωση Επιτυχίας ΕΜΠ + €500

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.