110.000€ Στη Longaccess από το Openfund και άλλους επενδυτές

περιεχόμενο

Η Longaccess γίνεται αυτές τις μέρες η πέμπτη startup εταιρεία στην οποία επενδύει τοOpenfund II. Το ποσό των €110.000 που σηκώθηκε με τη βοήθεια και άλλων επενδυτών θα βοηθήσει την εταιρεία στο να μεγαλώσει την ομάδα της και να επιταγχύνει την ανάπτυξη της υπηρεσίας.

longaccess-01Ο Παναγιώτης Βρυώνης (@vrypan), ιδρυτής της Longaccess, αποφάσισε να δημιουργησει ένα εργαλείο που να επιτρέπει τη διατήρηση προσωπικών ψηφιακών αρχείων για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Η ιδέα δημιουργήθηκε όπως γίνεται συχνά σε τέτοιες περιπτώσεις, όταν ο ίδιος θέλησε να λύσει ένα πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

 

 

Η υπηρεσία αναμένεται να είναι έτοιμη μέσα στο φθινόπωρο.

Πηγή: away.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.