10 Υποτροφίες σε ανέργους από το Cyprus Institute of Marketing

περιεχόμενο

Το Cyprus Institute of Marketing ανακοινώνει ότι προσφέρει 10 υποτροφίες 50% σε ανέργους, για όλα του τα προγράμματα που προσφέρονται σε Λευκωσία και Λεμεσό για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014.

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στα πλαίσια των εορτασμών για την συμπλήρωση 35 χρόνων από την ίδρυση του Cyprus Institute of Marketing.

Πέραν από τα δικά του προγράμματα το CIM θα προσφέρει Βρετανικά πτυχία και μεταπτυχιακά σε συνεργασία με τα διεθνούς φήμης University of West London και London South Bank University.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως αποστείλουν πλήρες βιογραφικό και βεβαίωση ανεργίας στο scholarships@cima.ac.cy  μέχρι 31η Αυγούστου 2013.

Για περισσότερες πληροφορίες στo www.cima.ac.cy ή στο τηλέφωνο 22778475.

Πηγή: cyprusnews.eu

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.