1ο Συνέδριο Ηλεκτρονικού Μάρκετινγκ στην Κρήτη

περιεχόμενο

Το e-Marketing Conference for Business 2013 αποτελεί το πρώτο συνέδριο Digital Marketing που λαμβάνει χώρα στην περιφέρεια της Κρήτης, τελείται υπό την συνδιοργάνωση του ΤΕΙ Κρήτης και της dotlogic και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης και της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ.

Σκοπός του συνεδρίου είναι η ενημέρωση του επιχειρηματικού κόσμου σχετικά με την σπουδαιότητα του Digital Marketing και κατά πόσο οι επιχειρήσεις μπορούν να επωφεληθούν από τα εργαλεία του, χρησιμοποιώντας τα ως μοχλό ανάπτυξης, εξωστρέφειας και ανταγωνισμού.

Το συνέδριο απευθύνεται σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους κλάδους των εξαγωγών, του τουρισμού, των παραδοσιακών προϊόντων και του εμπορίου.

Την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013, θα πραγματοποιηθεί η ενημερωτική ημερίδα και το Σάββατο 9 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν τα workshops.

Την πρώτη ημέρα η ημερίδα θα διαρκέσει από τις 9:00 μέχρι και τις 16:20, όπως επίσης και την δεύτερη ημέρα τα workshops θα διαρκέσουν από τις 9:00 μέχρι και τις 16:20.

Για εγγραφές πατήστε εδώ.

Χώρος διεξαγωγής είναι η συνεδριακή αίθουσα Κ28, δίπλα από το ΤΕΙ Κρήτης. Υπάρχει μεγάλος χώρος για ελεύθερο πάρκινγκ ακριβώς δίπλα στην αίθουσα!

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.