Συνεχίζονται και φέτος τα δωρεάν φροντιστηριακά μαθήματα για Τρικαλινούς μαθητές

περιεχόμενο

Ο Δήμος Τρικκαίων σε συνεργασία με το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Φροντιστών Μέσης Εκπαίδευσης Τρικάλων ίδρυσαν την Κοινωνική Δομή της Ενισχυτικής Διδασκαλίας, η οποία παρέχει δωρεάν μαθήματα σε άπορους ή οικονομικά αδύναμους μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η δομή αυτή λειτούργησε για 1η φορά την περσινή χρονιά και εξυπηρέτησε 30 δικαιούχους του προγράμματος, οι οποίοι ήταν μαθητές των σχολικών μονάδων του Δήμου Τρικκαίων  και εντάχθηκαν σ’ αυτό μετά από αίτησή τους και υποβολή των απαραίτητων δικαιολογητικών.

Η Οργανωτική Επιτροπή της Κοινωνικής Δομής της Ενισχυτικής Διδασκαλίας συνεδρίασε και αποφάσισε την συνέχιση της λειτουργίας της για το σχολικό έτος 2013 – 2014.

Οι δικαιούχοι μαθητές του προγράμματος θα ανέλθουν στους 30, με προτεραιότητα σε μαθητές Λυκείου.

Η υποβολή αιτήσεων και οι προϋποθέσεις ένταξης στο πρόγραμμα θα ανακοινωθούν εντός των ημερών.

Πηγή: trikalanews.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.