Θερινά Σχολεία CretaMASSS-2013 και HAISS’03 στα Χανιά

περιεχόμενο

Η Οργάνωση του 1ου Θερινού Σχολείου Πολυπρακτορικών Συστημάτων (CretaMASSS-2013), υπό την αιγίδα του IFAAMAS (International Foundation of Autonomous Agents and Multiagent Systems) στην Ελλάδα, το οποίο θα αποτελεί παράλληλα και την “ενσάρκωση” του 3ου Ελληνικού Θερινού Σχολείου Τεχνητής Νοημοσύνης (με θέμα “Agents” – του HAISS’03- Agents), έρχεται στα Χανιά υπό την αιγίδα της ΕΕΤΝ (Ελληνικής Εταιρείας Τεχνητής Νοημοσύνης).

To CretaMASSS-2013/HAISS’13-Agents θα διεξαχθεί μεταξύ 22 και 26 Ιουλίου, στα Χανιά, στην Πολυτεχνειούπολη των Κουνουπιδιανών, στο Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών.

Τα μαθήματα που θα παρουσιαστούν στο Σχολείο από διακεκριμένους Έλληνες και μή συναδέλφους, προερχόμενους από ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια, θα άπτονται θεμάτων σχετικών με:

  • Information Sharing in Large MAS,
  • Teamwork,
  • Game Theory,
  • Economies and Markets,
  • the Smart Grid,
  • Robotics,
  • Agent-Based Models (and their application in interpreting archaeological data), and
  • Agent-Based Software Development.

Σημειωτέον είναι ότι θα δωθεί και ένας αριθμός υποτροφιών για την κάλυψη μέρους των εξόδων συμμετοχής των υποτρόφων, με βάση ακαδημαϊκά αλλά και γεωγραφικά κριτήρια.

Προτεραιότητα θα δοθεί στους φοιτητές Πανεπιστημίων από τις ακόλουθες χώρες: Αλβανία, Βοσνία & Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρο, Αίγυπτο, Ελλάδα, Λίβανο, ΠΓΔΜ, Μάλτα, Μαυροβούνιο, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβενία, Τουρκία.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site του Σχολείου: http://www.intelligence.tuc.gr/cretamasss

 

Πηγή: epixeiro.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.