Δωρεάν σεμινάριο φωτογραφίας – Θεσσαλονίκη

περιεχόμενο

Το Τμήμα Νεολαίας, για δεύτερη συνεχή περίοδο, διοργανώνει δωρεάν μία σειρά μαθημάτων  ψηφιακής φωτογραφίας. Το σεμινάριο φωτογραφίας απευθύνεται σε νέες και νέους ηλικίας 18-35 ετών, σκοπός του είναι με απλό και κατανοητό τρόπο, να διδαχθούν όλα τα μυστικά της φωτογραφίας  από την λήψη, την ψηφιακή επεξεργασία, την εκτύπωση και τη δημοσίευση στο διαδίκτυο.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται, κάθε Δευτέρα στις 20:00-22:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας (Γρ Λαμπράκη & Κλεάνθους 57). Έναρξη προγράμματος τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012.

Πληροφορίες και Δηλώσεις συμμετοχής:Εισηγητής: Γιάννης Σεμιτσόγλου,Ολιγομελές Τμήμα (15 ατόμων)Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα διάρκειας 29 ωρών.

Για τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα μπορείτε να συμπληρώσετε την αίτηση, όπως αναρτάται στην παρούσα ιστοσελίδα, πατήστε εδώ για την αίτηση  ή  να την παραλάβετε από το Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας, από τον κ. Τζημούρτα Δημήτριο και στη συνέχεια

1. Αποστέλλετε ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής στο e-mail e.tsougkou@thessaloniki.gr

ή

2. Καταθέτετε την αίτηση στην γραμματεία του προγράμματος στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2310- 913047, 2310-2310877350 (ώρες 11:00-13:00)

H περίοδος υποδοχής των αιτήσεων είναι από  07/9/12 έως τη συμπλήρωση των θέσεων.

Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας  υποβολής της αίτησης.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.