Διαγωνισμός “Future Scope” από την INCUBO STRATEGIES

περιεχόμενο

logo

Πιστεύοντας βαθιά στις παραγωγικές δυνάμεις και δυνατότητες της Ελλάδας, καθώς και στη συμβολή της νεανικής επιχειρηματικότητας στη δημιουργία μιας νέας οικονομικής πραγματικότητας σε ολόκληρη τη χώρα, η INCUBO STRATEGIES θα διεξάγει έναν επιχειρηματικό διαγωνισμό, με την ονομασία «Future Scope».

Σκοπός του είναι να αναδείξει τις καλύτερες επιχειρηματικές ιδέες στους παρακάτω τομείς:

  • Ενέργεια
  • Τουρισμός
  • Τεχνολογία
  • Υγεία

Στο τέλος του διαγωνισμού θα βραβευθεί η καλύτερη επιχειρηματική ιδέα, η οποία θα λάβει χρηματοδότηση και περαιτέρω συμβουλευτική καθοδήγηση, προκειμένου απο ιδέα να μετατραπεί σε δυναμική επιχειρήση.

Για αυτόν τον λόγο θα διοργανωθεί ένα Press Conference για τον διαγωνισμό την Τετάρτη 26/06/2013 και ώρα 11 το πρωί, στα γραφεία της INCUBO STRATEGIES (Λεωφ. Αλεξάνδρας 192Α, 6ος όροφος)

 

Πηγή: epixeiro.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.