Διαγωνισμός Επιχειρηματικής Ιδέας από το Εργαστήριο Οικονομικής Ανάλυσης του ΑΠΘ

περιεχόμενο

Κάντε την επιχειρηματική σας ιδέα πράξη μέσα από το Διαγωνισμό Επιχειρηματικής Ιδέας που διοργανώνει το Εργαστήριο Οικονομικής Ανάλυσης και Πολιτικής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης.

altΔικαίωμα συμμετοχής έχουν φοιτητές και απόφοιτοι του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης, του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος, μαθητές Τεχνικών και Επαγγελματικών Λυκείων καθώς και κάτοικοι των επτά Δήμων του Πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης και του Δήμου Θέρμης. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι έως 40 ετών.

Κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού θα επιλεγούν 10 επιχειρηματικές ιδέες. Τα άτομα που θα καταθέσουν τις ιδέες αυτές, θα καταρτιστούν με τη χρήση σύγχρονων μεθοδολογιών και θα λάβουν καθοδήγηση από μέντορες. Οι τρεις καλύτερες ιδέες θα βραβευθούν και θα δοθούν ειδικά βραβεία.

Τα οφέλη από την συμμετοχή σας είναι τα ακόλουθα:

  • Βραβεία από την Εθνική Τράπεζα και το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών ΑΠΘ,
  • Δικαίωμα συμμετοχής στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού i-Bank Καινοτομία & Τεχνολογία,
  • Στέγαση σε θερμοκοιτίδα επιχειρήσεων του Δήμου Παύλου Μελά,
  • Βιωματική κατάρτιση σε θέματα επιχειρηματικότητας από εξειδικευμένα στελέχη, με τη χρήση lean startup και customer development μεθοδολογιών.

Η υποβολή των προτάσεων πραγματοποιείται μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου!

Για περισσότερες πληροφορίες συνδεθείτε με τον Διαγωνισμό στο διαδίκτυο. Web site: www.auth-idea.gr.

Η δράση χρηματοδοτείται από τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς και υποστηρίζεται από την Εθνική Τράπεζα, το Εργαστήριο Οικονομικής Ανάλυσης και Πολιτικής, το Γραφείο Διασύνδεσης ΑΠΘ και το Δήμο Παύλου Μελά.

Κάντε “like” στη σελίδα του Διαγωνισμού στο Facebook για να ενημερώνεστε με τις τελευταίες ανακοινώσεις καθώς και για χρήσιμες πληροφορίες στον επιχειρηματικό σχεδιασμό.

 

Πηγή: epixeiro.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.