Αποζημίωση ειδικού σκοπού ύψους 534 ευρώ για τον μήνα Μαϊο

περιεχόμενο

Διευκρινίσεις σχετικά με την αποζημίωσω ειδικού σκοπού ύψους 534 ευρώ για τον μήνα Μαϊο έδωσε ο κυβερνιτικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Συγκεκριμένα, οι επιχειρήσεις οι οποίες θα παραμείνουν κλειστές με κρατική εντολή θα πρέπει να υποβάλλουν στην ειδική πλατφόρμα ΕΡΓΑΝΗ, από τις 18 έως και το τέλος Μαϊου, ώστε να καταβληθεί στους εργαζομένους το ειδικό αυτό επίδομα.

Η πληρωμη θα πραγματοποιηθεί μέχρι τις 10 Ιουνίου, ενώ αυτή την φορά δεν χρειάζεται από τους εργαζομένουν να κάνουν αίτηση.

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.